Pirelli Lastikleri 5 Ülkede “Erdemtaş Makine” Dedi

Pirelli Türkiye, Mısır, İtalya, Rusya, Romanya’ da bulunan üretim üslerinin montaj / demontaj projeleri ve anahtar teslimi makine imalatları için 10 yılı aşkın süredir ESO Group’ u tercih ediyor. Şirket son olarak Türkiye Fabrikası kapasite arttırma projesinin üretim hattı ve üretim makinesi imalatı işleri için ESO Group üyesi Erdemtaş Makine’ yi tercih etti.

 

ESO Group çatısı altında tamamlanan projelerin otomasyon tarafında ESO Endüstiyel Otomasyon, makine imalat tarafında da Erdemtaş Makine çözüm ortağı oldu. Süreçlerdeki hizmet ve ürün kalitesinin yanı sıra; gerek makine imalatları, gerek otomasyon sistem kurulumu gerekse montaj/demontaj işlerinin tek bir elden yürütülebilmesi Pirelli’ nin Erdemtaş Makine’ yi tercih etme sebepleri arasında yer aldı.  

 

 

 

 

 

 

 

Erdemtaş Makine proje çerçevesinde Motor Sport Bitirme Hattı Konveyörü, Batchoff Makinesi Toplama Grubu, Stock Feeder Makinesi, Kauçuk Kesme Giyotini, Extruder Besleme Ekipmanı, Kamyon Lastik Tıraşlama Hattı, Sırt Tatbik Ünitesi İmalatı, Sarma ve Feston Grupları, Dilimleme Makinesi, Lastik Kontrol Makinesi, Lastik Boşaltma Robotu imalatlarını yaparak devreye aldı. Erdemtaş Makine sistemlerin otomasyonu tarafında ESO Endüstriyel Otomasyon ile birlikte çalıştı.

Erdemtaş Makine, Pirelli Fabrikasının anahtar teslimi makine ve hat montaj-demontaj işleri kapsamında; TRGA ve RM 30 Kamyon Lastik İmal Makineleri, Kamyon ve Otomobil Topuk Makineleri, Çapraz ve Liner Kesme Makineleri, 40,5″ ve 63,5″ Pişirme Presleri, 52″ ve 65″ Hidrolik Presleri, X-Ray Makinesi, Balans – Uniformita Kontrol Makinesi, A70-3L8 Lastik İmal Makinesi), Kamyon Lastik Tıraşlama Hattı, Mikser Hattı, Tripleks Ekstrüzyon Hattı, Quadroplex Ekstrüzyon Hattı montajlarını yine ESO Endüstriyel Otomasyon ile birlikte gerçekleştirdi.

 

Erdemtaş Makine Dünya Devleri İle Elele

Erdemtaş Makine daha önce de Dünya geneline yayılmış olan Pirelli’nin Rusya ve Romanya’ da bulunan fabrikaları için; Yanak Ek Yeri Ezme Presi, Sırt Geri Dönüşüm Makinesi, Bez Sarma Makinesi, Lastik İmal Makinesi Yedekleri üretimi yaparak sistemlerini devreye almıştı.

Demontaj – Montaj projelerinde de süreçlerdeki bilgi birikimi ve işgücü kalitesi ile bir adım öne çıkan Erdemtaş Makine, ESO Endüstriyel Otomasyon ile birlikte; Romanya’ da, Mikser Hattı, Tekstil-Metalik Hibrit Kalender Hattı,Tripleks Ekstrüzyon Hattı, Pişirme Presi, Modül Lastik İmal Makinesi Montajı, İtalya’ da RM30 Lastik İmal Makinesi Demontajı, 52″ Pişirme Presi Demontajı ve Triplex Ekstrüzyon Hattı Demontajı, Mısır’ da Lastik İmal Makinesi Gergi Kontrol Sistemi Montajı işlerinde Pirelli’ nin çözüm ortağı oldu.

Türk Pirelli’ nin güvenilir ve gözde tedarikçisi olan Erdemtaş Makine’nin anahtar teslim makine ve üretim hattı imalatını yaptığı, ESO Endüstriyel Otomasyon’un otomasyon sistemini kurduğu makineler yüksek güvenilirlik ve verimlilikle üretime devam ediyor.