Erdemtaş Makine, Santek 2017 Fuarı’nda Sektörle Buluştu

Erdemtaş Makine ve kardeş şirketi ESO Endüstriyel Otomasyon, ESO Group çatısı altında TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından 2-5 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenen SANTEK 2017 – 4. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı’ na katıldı.

Türkiye’ nin en önemli sanayi fuarlarından olan SANTEK 2017’ ye; Üretim makineleri ve imalat endüstrisi, enerji, elektrik, elektronik ve otomasyon, otomotiv ve otomotiv yan sanayi, liman, tersane ve gemi sanayi ile demir çelik ve demir dışı metaller sektörlerinden 300’ ye yakın firma katıldı. Eremtaş Makine’ nin de oldukça ilgi gördüğü fuar bu yıl 30.000’ i aşkın ziyaretçi kabul etti.

ESO Group bu yıl ağırlıklı olarak otomasyon proje ve referanslarının, lastik ve kauçuk sektörüne yönelik makine imalatlarının ve anahtar teslimi fabrika montajı hizmetlerinin tanıtımını gerçekleştirdi.  Yoğun ilgi ile karşılaşılan stantta yurtiçi ve yurtdışı iş bağlantıları gerçekleştirildi.

ESO Group çatısı altında bulunan Erdemtaş Makine fuarda tamamen kendi tasarımı Topuk Teli Sarma Makinesi ile ön plana çıktı. Türkiye’ de ilk defa tasarlanarak Ar-Ge çalışmalarının ardından imalatı yapılan ve ESO Endüstriyel Otomasyon tarafından da otomasyon sistemi kurulan makine sahada devreye alındı. Erdemtaş Makine, özellikle lastik sektörüne yönelik imalat makineleri üretimi ile adından söz ettiriyor. Referansları arasında; Pirelli, Brisa, Petlas, Sumitomo, Goodyear gibi dünya markalarının bulunduğu şirket, gerek üretimde kullandığı malzemelerin kalitesinden gerekse işgücü kalitesinden asla vazgeçmemesinin meyvelerini toplamaya devam ediyor.

ESO Group bünyesinde bulunan ESO Endüstriyel Otomasyon ise bugüne kadar gerçekleştirdiği fabrika proses otomasyonu projeleri ile misafirlerinin ilgi odağı oldu.  Özellikle Mitsubishi markasının çözüm ortağı olan firma Marmaray projesinin otomasyon ve elektrik sistemlerini kurmuş, teknolojisini ve hizmet kalitesini,  güvenlik ve tam kontrol ile buluşturmuştu.

 

ESO Endüstriyel Otomasyon ayrıca kardeş şirketi Erdemtaş’ın imalatını yaptığı makinelerin otomasyon sistemlerini kurup sahada devreye alıyor.  Bu iki markanın aralarında oluşturulan sinerji ile ESO Group, anahtar teslim makine imalat ve üretim hattı kurulumu ve yine anahtar teslimi fabrika montajı hizmetleri veriyor, müşterilerine hem maliyet hem de zamandan tasarruf sağlıyor.

Bu çerçevede oldukça verimli geçen fuar katılımımızda misafirimiz olan tüm ziyaretçilerimize ESO Group’ a ayırdıkları değerli zaman ve ilgileri için teşekkür ederiz.